© 2015-2016 door thQS - Siergrassen DE SMET Geert

Ons bedrijf

Ontstaan & Evolutie

Al in 1994 startten we met een hobbykwekerije van vaste planten en siergrassen. Stilaan groeide de hobbykwekerij van toen uit tot een professionele kwekerij van 1,5 ha. Ons assortiment omvat vaste plalten, siergrassen, varens en bamboes.

 

Een aanzienlijk aantal soorten worden tijdens de winterperiode zelf vermeerderd via stekken en scheuren. Andere soorten worden aangekocht bij stek- en zaaibedrijven, gespecialiseerd in plantenvermeerdering.

Het is elk ajar een heuse opdracht alle planten tijdig in te potten zodat we tegen het plantseizoen sterk en gezond geworteld plantmateriaal kunnen aanbieden. Iedere dag wordt gewaakt over de ontwikkeling en de gezondheid van de planten.

 

Zonder passie voor het vak kan je hier niet in slagen.

 

In het verkoopseizoen is de tevredenheid vanzonze klanten de kroon op het werk. Hun vertrouwen en de wetenschap dat al onze planten ergens hun weg vinden naar één of andere tuin of park geven veel voldoening.

Locatie

Onze kwekerij bevindt zich op het platteland van plantencentrum Wetteren. In onze gemeente zijn heel wat professionele collega-kwekerijen gevestigd, allen met hun eigen specialiteit. Een wandeling of fietstocht doorheen de boomkwekerijstreek is zeker aan te raden.

 

Meer info op www.beleefwetteren.be